Η τελετή αγιασμού της νέας Βουλής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρωθυπουργός, καθώς στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κερδίσει αυτοδυναμία.
Στα αξιοσημείωτα της σημερινής τελετής είναι, μεταξύ άλλων, η επιστροφή του Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή μετά το αλησμόνητο 2015, η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στα έδρανα της αντιπολίτευσης, τα νέα πρόσωπα που προκάλεσαν αίσθηση και στην προεκλογική περίοδο αλλά και με την εκλογή τους, όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Νόνη Δούνια, ενώ τα φλας τράβηξαν και οι τρεις πρώην πρωθυπουργοί, Γιώργος Παπανδρέου - που πλέον κάθεται πλάι στον Αλέξη Τσίπρα - ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)