09:38 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
Φωτογραφίες

Αυτές είναι οι βραβευμένες πιο αστείες φωτογραφίες με ζώα

Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας
Να μία «έκπληκτη» ενυδρίδα! Στην πραγματικότητα είναι μια θαλάσσια ενυδρίδα που... «καλωπίζεται» στην Αλάσκα. Σε αντίθεση με άλλα θαλάσσια θηλαστικά, η ενυδρίδα εξαρτάται αποκλειστικά από τη γούνα της, για να ζεσταθεί. Και προκειμένου να μπορεί η γούνα της να απωθεί το νερό, οι ενυδρίδες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους με τον καλωπισμό, προσφέροντας στον φωτογραφικό φακό ατελείωτες πόζες που θυμίζουν ανθρώπινη συμπεριφορά. Φωτογράφος: Harry M. Walker.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός Comedy Wildlife Photography Awards 2019 - «ύμνος» στις κωμικές στιγμές των ζώων, αναδεικνύει τη χαλαρή πλευρά της άγριας φύσης, θυμίζοντας πόσο αξιολάτρευτα μπορούν να είναι ακόμη και τα πιο απρόσιτα ζώα.

Τα ζώα μάς προσφέρουν συχνά στιγμές γέλιου. Και ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Comedy Wildlife Photography Awards 2019» τιμά ακριβώς αυτές τις στιγμές.

Οι φωτογραφίες που βραβεύτηκαν έχουν ληφθεί στην άγρια φύση και απαθανατίζουν τα ζώα σε διάφορες μοναδικές, αυθόρμητες πόζες - άλλοτε αστείες, άλλοτε χαριτωμένες, αλλά πάντα αξιαγάπητες! 

Ένας φωτογραφικός διαγωνισμός που έρχεται να αναδείξει την ομορφιά της άγριας φύσης μέσα από κωμικά στιγμιότυπα με πρωταγωνιστές τα ίδια τα ζώα!

Tags:
άγρια ζωή, διαγωνισμός, φωτογραφίες, φωτογραφία, άγρια ζώα, ζώα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ