00:36 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
Φωτογραφίες

Megxit: Βόλτα στην καναδική πόλη που μάλλον θα ζήσουν ο Χάρι και η Μέγκαν

Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας
© REUTERS / Kevin Light
Η παραλία μπροστά από το σπίτι που σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι πέρασαν τις διακοπές τους, την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και νωρίτερα. Βρίσκεται στο βόρειο Σάνιτς, στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά.

Σε ένα κτήμα στο βόρειο Σάνιτς, στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά πέρασαν τις διακοπές τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και δεν αποκλείεται να αρχίσουν να μένουν εκεί μετά το Megxit.

Σε ένα κτήμα στον Καναδά πέρασαν τις διακοπές τους τα Χριστούγεννα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και δεν αποκλείεται να μείνουν εκεί, καθώς συμφώνησαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ ότι θα απέχουν από τα βασιλικά καθήκοντα και θα περνούν περισσότερο χρόνο στον Καναδά.

Το μέχρι σήμερα βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας πέρασε 6 εβδομάδες, μεταξύ των οποίων και τα Χριστούγεννα, σε ένα σπίτι στον Καναδά, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο οπότε και ξέσπασε η κρίση που έγινε γνωστή ως «Megxit».

Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στο βόρειο Σάνιτς, στη Βρετανική Κολούμπια του Καναδά και οι φωτογραφίες δίνουν μια εικόνα του κτήματος αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Tags:
Megxit, σπίτι, Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι, Καναδάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ