19:43 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
Φωτογραφίες

Καλλιμάρμαρο: Σε άδειο στάδιο η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 12
Βρείτε μας
  • Λευτέρης Πετρούνιας
  • Παναθηναϊκό Στάδιο
  • Το Παναθηναϊκό Στάδιο
  • Παράδοση Ολυμπιακής Φλόγας
  • Παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας
© Φωτογραφία : EOE Handout / SOOC
Ο Λευτέρης Πετρούνιας παραδίδει την Ολυμπιακό Φλόγα, 19 Μαρτίου του 2020

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο έλαβε χώρα η τελετη παράδοσης - παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας στη διοργανώτρια χώρα, Ιαπωνία. Άδειες οι κερκίδες του ιστορικού σταδίου.

Χωρίς την παρουσία θεατών πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας στη διοργανώτρια χώρα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων, Ιαπωνία.

Η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα, η οποία έχει ήδη καταγράψει εκατοντάδες κρούσματα, οδήγησε τις αρμόδιες αρχές να ακυρώσουν όλες τις εκδηλώσεις και να περιοριστούν σε μία απλή, λιτή και σύντομη τελετή.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στο Τόκιο. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Προς το παρόν, η Διοργανώτρια Επιτροπή επιμένει ότι οι αγώνες θα λάβουν χώρα κανονικά και ότι δεν χρήζει ανάγκης αλλαγής της ημερομηνίας έναρξης.

Ωστόσο, ολοένα και περισσότεροι πληθαίνουν οι φωνές περί αναβολής των αγώνων, καθώς οι αθλητές βρίσκονται στον κλοιό των επιπτώσεων του κορονοϊού, ο οποίος έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 172 χώρες όλου του κόσμου.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Λευτέρης Πετρούνιας, Παναθηναϊκό Στάδιο, Καλλιμάρμαρο Στάδιο, Καλλιμάρμαρο, Ολυμπιακοί Αγώνες 2020, Ολυμπιακοί Αγώνες, Τόκιο, Ιαπωνία, Ολυμπιακή Φλόγα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ