07:01 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
Φωτογραφίες

Ουρές φάλαινας σώζουν συρμό του μετρό στην Ολλανδία

Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας
© AFP 2020 / Robin Utrecht / ANP
Συρμός του μετρό στην Ολλανδία γλίτωσε τα χειρότερα καθώς πέρασε μέσα από την μπάρα ασφαλείας αλλά την πορεία του προς το νερό ανέκοψε τελικά γλυπτό που απεικονίζει ουρά φάλαινας. Ο οδηγός του τρένου, το οποίο δεν είχε επιβάτες, δεν έπαθε το παραμικρό. Το μπροστινό μέρος του συρμού κρεμόταν πάνω από το νερό και συγκρατούνταν μόνο από ένα τεράστιο γλυπτό, αποκαλούμενο «Η ουρά φάλαινας σώζει».

Ένα απίστευτο ατύχημα με συρμό του μετρό σημειώθηκε σε σταθμό έξω από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ενώ ο οδηγός σώθηκε χάρη στις ουρές της φάλαινας.

Η «ουρά της φάλαινας σώζει» είναι ο τίτλος του τεράστιου γλυπτού που βρίσκεται στο τέλος αποβάθρας του μετρό, σε πόλη έξω από το Ρότερνταμ και το οποίο έχει κερδίσει πλέον επάξια το όνομά του.

Ο συρμός του μετρό, χωρίς επιβάτες, ξέφυγε από την τροχιά του, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και προσγειώθηκε πάνω σε μία από τις δύο ουρές του γλυπτού που τελικά εμφανίστηκε σωτήριο καθώς συγκράτησε τον συρμό εκτός νερού. Καλά στην υγεία του βγήκε ο οδηγός του συρμού.

Tags:
ατύχημα, Ολλανδία, Μετρό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ