01:36 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ορισμένα σχολεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας δεν πρόκειται να λειτουργήσουν, σήμερα (07/02), είτε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών είτε λόγω της έξαρσης της εποχικής γρίπης.

Η εποχική γρίπη αλλά και η κακοκαιρία κλείνουν, την Παρασκευή (07/02), σχολεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας - μάλιστα, μερικά από αυτά είναι και στην Αττική.

Αττική

Ειδικότερα, στον νομό Αττικής δεν θα λειτουργήσουν το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη. Επίσης, κλειστό θα παραμείνει το 6ο Δημοτικό Σχολείου Δάφνης, καθώς και το 1ο και 2ο τμήμα του 1ου Νηπιαγωγείου στην ίδια περιοχή.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα εξής σχολεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού λόγω εποχικής γρίπης, με απόφαση δημάρχου:

  • 5ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • 8ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • 10ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • 11ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • 12ο νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • Β' τάξη του 4ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων

Στον Πειραιά, δεν θα λειτουργήσει το 26ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο.

Μακεδονία

Τα σχολεία στον Δήμο Φλώρινας, στον Δήμο Αμυνταίου και στον Δήμο Πρεσπών θα είναι κλειστά, σήμερα, λόγω κακοκαιρίας.

Στο Κιλικίς, τα νηπιαγωγεία Ευκαρπίας, Νέας Σάντας και Σ.Σ. Μουριών θα είναι κλειστά λόγω εποχικής γρίπης, με απόφαση του δημάρχου.

Στην Κοζάνη, δεν θα λειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολίμνης λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, έπειτα από εισήγηση του Συλλόγου Διδασκόντων. Επίσης, τα μαθήματα στις Π.Ε. Κοζάνης και στους Δήμους Εορδαίας, Κοζάνης, Σερβίων και Βοΐου θα αρχίσουν στις 09:15, όπως και στους Δήμους Άργους Ορεστικού, Καστοριάς και Γρεβενών.

Θράκη

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής, καθώς και τα Εσπερινά, στην Κομοτηνή.

Πελοπόννησος

Στην Ηλεία, δεν θα λειτουργήσουν το 1ο και 2ο νηπιαγωγείο, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο, στη Ζαχάρω, λόγω εποχικής γρίπης.

Κρήτη

Τέλος, στο Ηράκλειο Κρήτης και δη στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος δεν θα λειτουργήσει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης.

Διαβάστε ακόμα:

Καιρός: Η χώρα στο «ψυγείο» – Εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, πού θα χιονίσει σήμερα

Tags:
εποχική γρίπη, γρίπη, κακοκαιρία, κλειστά σχολεία, σχολεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK