11:43 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος δεν συμμετέχουν στην απεργία αύριο Τρίτη 18/2 και θα κινηθούν κανονικά όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Κανονικά θα κινηθούν, αύριο (18 Φεβρουαρίου), ημέρα γενικής απεργίας για το νέο ασφαλιστικό, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρένα σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

​Σημειώνεται πως σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ τονίζει πως «η κυβέρνηση ξέχασε πολύ γρήγορα τις δεσμεύσεις της για κατάργηση του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου και προχωράει σε μια νέα αντιασφαλιστική επίθεση, προωθώντας ένα νομοσχέδιο, το οποίο συνεχίζει με μικροβελτιώσεις, στην ίδια φιλοσοφία και πολιτική του προηγούμενου απαράδεκτου νόμου. Όπως διαπιστώνουμε, οι αυξήσεις στις συντάξεις που είχε υποσχεθεί, είναι τελικά ψίχουλα, συγκριτικά με τις απώλειες του συνταξιοδοτικού εισοδήματος, ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία».

Πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα ΜΜΜ την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Αύριο Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, έχει κηρυχτεί 24ωρη απεργία, ενάντια στο νέο ασφαλιστκό της κυβέρνησης και θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικός και μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ συμμετέχουν στην κινητοποίηση που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο Τρίτη 18 Φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) ως αντίδραση στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απεργία αύριο: Χωρίς δακτύλιο την Τρίτη η Αθήνα

Έτοιμοι για απεργία διαρκείας οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ: «Ή εμείς, ή αυτοί»

Tags:
ΗΣΑΠ, Προαστιακός, ηλεκτρικός, τρόλεϊ, λεωφορεία, Μετρό Αθήνας, Μετρό, ασφαλιστικό, μέσα μαζικής μεταφοράς, ΜΜΜ, 24ωρη απεργία, απεργία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK