ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Μετά από την παρέμβαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή οι καταληψίες αποχώρησαν από το αμαξοστάσιο στο Ρέντη.

Άνοιξε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη καθώς αποχώρησαν μετά την παρέμβαση του υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή οι καταληψίες και ξεκινούν τα δρομολόγια των τρένων.

Όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 18:22 θα αναχωρήσει η αμαξοστοιχία 58 από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, ενώ αναχώρησε ήδη η αμαξοστοιχία 57. Αντίστοιχα θα αναχωρήσει στις 18:15 από Θεσσαλονίκη η αμαξοστοιχία 59 για την Αθήνα.

Το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσουν  και ορισμένα δρομολόγια του προαστιακού.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Νωρίτερα, είχα απευθύνει δημόσια έκκληση στους συνδικαλιστές να ανοίξουν το αμαξοστάσιο και είχα προειδοποιήσει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα. Η αποχώρησή τους, είναι μια κίνηση λογικής. Άλλο να απεργείς κι άλλο να κλειδώνεις το αμαξοστάσιο και να μην αφήνεις να φύγουν τα τρένα. Πρέπει να καταλάβουν οι πάντες ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται και δεν βάζει κανένα συμφέρον πάνω από το καλό του πολίτη».
Tags:
ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Προαστιακός, τρένα, 24ωρη απεργία, απεργία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK