ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Τις προγραμματισμένες της εκδηλώσεις θα ακυρώσει η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, κατόπιν της προσπάθειας μείωσης της διασποράς του κορονοϊού.

Στην αναστολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της προχωράει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τη δημόσια υγεία κατά του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει η Στέγη σε ανακοίνωσή της, θέτει σε προτεραιότητα την ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων της, ενώ παρέχει και σχετικές διευκρινίσεις για την επιστροφή χρημάτων των θεατών.

Συγκεκριμένα, για τις επιστροφές χρημάτων ισχύει:

  • Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του οnassis.org ή του τηλεφωνικού κέντρου +30 210 900 5800, οι ακυρώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς ειδικό αίτημα από τον αγοραστή της και χωρίς φυσική παρουσία. Η διαδικασία αυτόματης πίστωσης του ποσού στην πιστωτική/χρεωστική από την οποία έγινε η αγορά θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Μαρτίου 2020.
  • Για τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν από την αλυσίδα καταστημάτων Public ή το κατάστημα Ιανός, οι θεατές πρέπει να μεταβούν στα καταστήματα που πραγματοποίησαν την αγορά τους από τις 18 Μαρτίου 2020 και εξής, ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων που είχε γίνει αρχικά η πληρωμή, ενώ
  • Για τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν είτε με μετρητά από τα εκδοτήρια της Στέγης, είτε στα POS του χώρου, η Στέγη ζήτησε οι θεατές να στείλουν σχετικό μέιλ στο infotickets@onassis.org, ώστε οι θεατές να παραμείνουν ενήμετοι για τις τελευταίες εξελίξεις και τις  ημέρες που θα επανέλθει στις κανονικές του λειτουργίες ο οργανισμός.

Στην ακύρωση συγκεκριμένων παραστάσεων προχώρησε και το Μέγαρο Μουσικής

Στην μεταβολή του προγράμματος του προχωράει και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του, θα προχωρήσει μέχρι τις 24.3.2020 στην αναστολή συγκεκριμένων προγραμματικών εκδηλώσεων σε χώρους που ξεπερνούν το αναμενόμενο κοινό των 1.000 ατόμων.

Στις παραστάσεις συμπεριλαμβάνονται:

  • 4/3 John Psathas, «No Man's Land»
  • 18/3 Οι λύρες της στεριάς και της θάλασσας
  • 21/3 Frankfurt Radio Symphony - Andrés Orozco-Estrada, Joshua Bell και
  • 24/3 Ήρωεες ΙΙ - Κρατική Ορχήστρα Αθηνών & Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας
Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ίδρυμα Ωνάση, εκδηλώσεις, αναστολή, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK