ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μπαίνει και αυτό με τη σειρά του στη μακρά λίστα των πολιτιστικών φορέων που αναστέλλουν τις εκδηλώσεις τους, λόγω κορονοϊού.

Αναστέλλονται σήμερα, Παρασκευή, και για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνέχεια της οδηγίας που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για τον νέο κορονοϊό.

Το «Σταύρος Νιάρχος» σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του κορονοϊού, διευκρινίζοντας ότι σε περίπτωση ενημέρωσης από τα υπουργεία, θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα.

Κλείνει το πλανητάριο

Την αναστολή της λειτουργίας των δράσεών του που συνδέονται με επισκέψεις κοινού λόγω του κορονοϊού ανακοίνωσε το Ίδρυμα Ευγενίδου.

Αναλυτικότερα, το Ίδρυμα Ευγενίδου, αναστέλλει την λειτουργία του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, της Βιβλιοθήκης, του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας και του εργαστηρίου Utech Lab.

Κλείνουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι μέχρι τις 30 Μαρτίου

Τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι στην Ελλάδα κλείνουν μέχρι τις 30 Μαρτίου λόγω του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, το υπουργείο Πολιτισμού.

Παρότι την Πέμπτη είχε ανακοινωθεί ότι τα μουσεία θα λειτουργούν με ελεγχόμενη ροή επισκεπτών, η απόφαση άλλαξε, με το υπουργείο να επικαλείται τις ελλείψεις στο προσωπικό φύλαξης.

Η απόφαση για το κλείσιμο μουσείων και αρχαιολογικών χώρων μέχρι 30 Μαρτίου ελήφθη κατόπιν απόφασης της υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
εκδηλώσεις, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK