ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Επιπλέον μέτρα με ισχύ από σήμερα για στο πλαίσιο των κινήσεων για αποφυγή διασποράς του κορονοϊού ανακοίνωσαν τα ΕΛΤΑ.

Πρόσθετα μέτρα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα καταστήματα αλλά και σε ό,τι αφορά τις παραδόσεις συστημένων δεμάτων και πληρωμών συντάξεων θέτουν σε ισχύ τα ΕΛΤΑ για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού

Τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από σήμερα 16 Μαρτίου και προβλέπουν:

  • η είσοδος των πελατών στα ταχυδρομικά καταστήματα θα γίνεται τμηματικά, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου (ένας πελάτης κάθε 10τμ) με μέγιστο αριθμό πελατών σε αναμονή, τα 3 άτομα.

Οι υπόλοιποι πελάτες θα πρέπει να περιμένουν υποχρεωτικά την σειρά τους εκτός του χώρου του καταστήματος.

  • οι παραδόσεις συστημένων, μικροδεμάτων και δεμάτων, οι εισπράξεις αντικαταβολής, οι πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων και όλες οι συναλλαγές με τους ταχυδρόμους και τους διανομείς του ομίλου ΕΛΤΑ θα πραγματοποιούνται στην είσοδο του κτηρίου του παραλήπτη (κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου), σε ανοικτό χώρο, τηρώντας την απαραίτητη απόσταση του ενός μέτρου, ενώ για την υπογραφή θα χρησιμοποιούνται τα μέσα (στυλό) του πελάτη.

Ήδη τα ΕΛΤΑ έχουν προχωρήσει σε επέκταση του χρόνου παραμονής των ανεπίδοτων ταχυδρομικών αντικειμένων (συστημένων επιστολών και δεμάτων) στα ταχυδρομικά καταστήματα, μέχρι νεωτέρας.

Απολυμάνσεις γίνονται σε όλα τα καταστήματα και τους χώρους εργασίας, ενώ θα απολυμανθεί σταδιακά και ο στόλος των οχημάτων.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
καταναλωτές, Μέτρα, ΕΛΤΑ, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK