ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Στη λήψη μέτρων που αφορούν κυρίως τη στάθμευση, προχωράει ο Δήμος Αθηναίων στην προσπάθεια καταπολέμησης εξάπλωσης του κορονοϊού.

Την αναστολή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στις θέσεις επισκεπτών (κάθετη ονομασία P-69) αποφάσισε ο Δήμος Αθηναίων.

Απώτερος σκοπός του παραπάνω μέτρου, πέρα από τον περιορισμό εξάπλωσης του νέου κορονοϊού (COVID-19), αποτελεί, σύμφωνα με τον Δήμο, η διευκόλυνση των πολιτών στη στάθμευση και η αποφυγή χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Το εν λόγω μέτρο, διευκρινίζει ο Δήμος Αθηναίων, δεν θα ισχύσει για τις θέσεις στάθμευσης με κάθετη ονομασία P-70, καθώς αποτελούν θέσεις για οχήματα μόνιμων κατοίκων σε συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης, για την οποία και απαιτείται κάρτα μόνιμου κατοίκου.

Ξεκαθάρισε, παράλληλα, ότι η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τους ελέγχους για πιθανές παραβιάσεις, όπως είναι η παράνομη στάθμευση σε θέσεις μόνιμων κατοίκων, αλλά και η στάθμευση σε οδεύσεις τυφλών και σε μπάρες ΑΜΕΑ.

Όσον αφορά τους πολίτες που επιθυμούν να ανανεώσουν τις κάρτες μόνιμων κατοίκων, συνεχίζει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του, πρέπει οι πολίτες να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση da.kartes@athens.gr, επισυνάπτοντας το Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Αθήνα, στάθμευση, δήμος Αθηναίων
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK