11:58 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1763)
0 10
Βρείτε μας

Το τετραψήφιο τηλεφωνικό κέντρο 1110 που θα λειτουργεί ως «ομπρέλα προστασίας» και ενημέρωσης των πολιτών όλο το 24ωρο, ενεργοποίησε η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ.

Στο νούμερο 1110, με μηδενική χρέωση, θα μπορούν οι πολίτες να καταγγέλλουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, να ζητούν βοήθεια και ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η δημιουργία του συγκεκριμένου αριθμού, αποφασίστηκε μετά από δεκάδες καταγγελίες που δέχεται καθημερινά η Περιφέρεια για φαινόμενα αισχροκέρδειας από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την έλλειψη προϊόντων όπως τα αντισηπτικά και τα είδη ατομικής υγιεινής, και συχνά τα διαθέτουν σε τιμές αυξημένες κατά 400%.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε: «Δημιουργούμε όλοι μαζί, Περιφέρεια, ΙΣΑ και πολίτες, μια συμμαχία ευθύνης, τόσο για να σταματήσουμε την αισχροκέρδεια, όσο και για να υποστηρίξουμε μοναχικές ομάδες συμπολιτών μας. Όσοι αισχροκερδούν σήμερα διαπράττουν έγκλημα.

Ακόμη, ο κ. Πατούλης τόνισε πως μέσα από τις καταγγελίες στο τηλεφωνικό κέντρο 1110, θα ενταθούν στοχευμένα οι έλεγχοι στην αγορά, ενώ παράλληλα θα γίνει χαρτογράφηση και των αναγκών των ευπαθών ομάδων που έχουν άμεση ανάγκη φροντίδας και υποστήριξης.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1763)
Tags:
μέτρα προστασίας, νεκροί, κρούσματα, τηλέφωνο, τηλεφωνική γραμμή, καταγγελίες, καταγγελία, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK