ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1717)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε αλλαγές όσον αφορά τις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, προχωρά ο ΟΠΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα, οι κληρώσεις 2105 του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ, που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15/3, αναβλήθηκαν, εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό που επικρατεί στην Ελλάδα.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, οι συγκεκριμένες κληρώσεις θα γίνουν σήμερα, Πέμπτη 19/3.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, στις κληρώσεις αυτές, λαμβάνουν μέρος οι στήλες που είχαν συμπληρωθεί ως τις 15 Μαρτίου, στις 21:30, όταν ολοκληρώθηκε η προθεσμία συμμετοχής, ενώ από εδώ και στο εξής, οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχιστούν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως, τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά έως και τις 31 Μαρτίου, όμως οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις του παιχνιδιού, καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα δελτία τους, μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app.

Ακόμη, τονίζεται πως οι κληρώσεις από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της εταιρείας δεν θα μεταδίδονται τηλεοπτικά, αλλά θα μαγνητοσκοπούνται και θα αναρτηθούν στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1717)
Tags:
Ελλάδα, στοίχημα, ΤΖΟΚΕΡ, ΟΠΑΠ, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK