ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η 21η Μαρτίου 2020 είναι η 81η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο και η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Θωμά πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, του Βηρύλλου επισκόπου Κατάνης και των Μαρτύρων Δομνίνου και Φιλήμονος των εκ Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020, που είναι η 81η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Θωμά πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, του Βηρύλλου επισκόπου Κατάνης και των Μαρτύρων Δομνίνου και Φιλήμονος των εκ Θεσσαλονίκης.

Επίσης, τιμάται η μνήμη του Νεομάρτυρος Μιχαήλ του εκ Γρανίτσης Ευρυτανίας, των Οσίων Ιακώβου επισκόπου του ομολογητού, Σεραπίωνος του από Σιδώνος και Μαρίας της εκ Πέργης, του Ιερομάρτυρος Θεοδώρου επισκόπου Ποζδέγιεβ της Ρωσίας και του Οσίου Σεραφείμ του εκ Βυρίτσας της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το eortologio.net, την 21η Μαρτίου δεν εορτάζει κάποιο όνομα.

Τέλος, η 21η Μαρτίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down και Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου.

Tags:
ποιοι γιορτάζουν σήμερα, θρησκευτική γιορτή, γιορτή, εορτολόγιο, εορτή, ημερολόγια, όνομα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK