03:49 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς το επόμενο διάστημα, καθώς θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έργων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην οδό Ακαδημίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω εκτέλεσης έργων για την αποκατάσταση φθορών σε φρεάτια, από τις 7:30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ, θα υπάρξει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα, στο ρεύμα προς Κηφισίας, στα παρακάτω σημεία:

  • Έναντι Πλατείας Αιγύπτου, πλησίον της οδού Μαυρομματαίων.
  • Έναντι της οδού Μπούσγου.
  • Στο ύψος της οδού Ψαλλίδα.

Καθώς και:

  • Στο ύψος της οδού Χρυσολωρά.
  • Στο ύψος της Πλατείας Αργεντινής, πλησίον της οδού Λασκάρεως.
  • Στο ύψος του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, πλησίον της οδού Κυριακού.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Έργα θα πραγματοποιηθούν και στην οδό Ακαδημίας, από τις 20 Ιουνίου έως τις 15 Αυγούστου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Έτσι, θα υπάρχει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα, από την οδό Θεμιστοκλέους έως την οδό Ζωοδόχου Πηγής. Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα προκλήθηκε έντονο κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας, λόγω των παρεμβάσεων για τον «Μεγάλο Περίπατο».

Tags:
Μεγάλος Περίπατος, κυκλοφοριακά προβλήματα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, διακοπή κυκλοφορίας, κυκλοφορία οχημάτων, δρόμοι, δρόμος, ακαδημία, Αλεξάνδρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK