23:10 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρά αύριο, Παρασκευή, κατόπιν σχετικής απόφασης, η Ένωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ αναφορικά με προκήρυξη του ΟΛΠ.

Την πραγματοποίηση προειδοποιητικής 4ωρης στάσης εργασίας αύριο, Παρασκευή 17 Ιουλίου, από τη 1:00 μ.μ. έως τις 5:00 μ.μ. αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Λιμενεργατών του ΟΛΠ.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην προκήρυξη που ανακοίνωσε η διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ στις 26-6-20 με τίτλο την «παροχή υπηρεσιών φορτοεκφόρτωσης οχημάτων, μηχανημάτων, εμπορευμάτων και λοιπών σχετικών εργασιών από κατάλληλο προσωπικό, για τις ανάγκες του Σταθμού Αυτοκινήτων στους χώρους του Σταθμού Αυτοκινήτων και στις λοιπές Λιμενικές Εγκαταστάσεις της ΟΛΠ ΑΕ».

Στη συνέχεια επικρίνουν την απόφαση να μη γίνουν προσλήψεις, αλλά να ανατεθεί η δουλειά σε εργολάβους.

«Η προσπάθεια της διοίκησης του ΟΛΠ να εκχωρήσει μέρος των φορτοεκφορτωτικών εργασιών σε εργολάβους αντί να προχωρήσει σε προσλήψεις τακτικού προσωπικού μας βρίσκει απέναντι. Έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και τις πρακτικές του ΟΛΠ που μέχρι τώρα λειτουργούσε όσον αφορά στις εργασιακές σχέσεις» προστίθεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Λιμενεργατών του ΟΛΠ.
Tags:
προσλήψεις, εργαζόμενοι, λιμάνια, λιμάνι, στάση, ΟΛΠ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK