17:01 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους». Δείτε τα αναλυτικά.

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους». 

Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Η κλήρωση για την τελική λίστα έγινε νωρίτερα σήμερα, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, νωρίτερα σήμερα με ανάρτησή του στο Twitter.

«Από την κλήρωση για τους δικαιούχους για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Εντός της ημέρας οι δικαιούχοι στο site του Υπουργείου» αναφέρει ο υπουργός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οδηγίες για τους δικαιούχους

Σύμφωνα με τα όσα έχει γνωστοποιήσει το Υπουργείο Τουρισμού, οι δικαιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Επιλέγουν το κατάλυμα που τους ενδιαφέρει από το Μητρώο Παρόχων, και στη συνέχεια κάνουν κράτηση αναφέροντας πως είναι δικαιούχοι του προγράμματος και έχουν το ανάλογο e-voucher.
  • Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται σε ποσοστό 50% ή 60%. Ανώτατο ποσό είναι τα 30 € ανά το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος θα πρέπει να πληρώσει το υπόλοιπο. Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω του ίδιου Μητρώου. 
  • Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να γίνει κράτηση για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις. Σε περίπτωση που ο δικαιούχους φύγει νωρίτερα, τότε επιβαρύνεται με όλο το κόστος της διαμονής και ακυρώνεται το e-voucher.
  • Η όποια προκαταβολή ποσού ζητηθεί, θα αφαιρεθεί κατά την αναχώρηση από το ποσό της ίδιας συμμετοχής.
  • Το Υπουργείο δεν εμπλέκεται σε πιθανή συμφωνία που θα κάνουν δικαιούχος και κατάλυμα για μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής.
Tags:
Τουρισμός για όλους
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK