19:44 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αθρόα ήταν η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και έτσι, την Παρασκευή (31/07), αναδείχθηκαν οι δικαιούχοι.

Με στόχο την τόνωση του εγχώριου τουρισμού στη σκιά της πανδημίας του κορονοϊού, το αρμόδιο Υπουργείο εκπόνησε το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» και η συμμετοχή ήταν μαζική. 

Έτσι, την Παρασκευή (31/07), αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους οριστικούς δικαιούχους του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», που επελέγησαν μέσω κλήρωσης, και μπορείτε να τους δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.tourism4all.gov.gr/

Υπενθυμίζεται πως μέσω του προγράμματος επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» είχε προϋπολογισμό 30 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το σχετικό κονδύλι έφτασε στα 100 εκατομμύρια ευρώ και οι δικαιούχοι ξεπερνούν τους 75.000.

Οδηγίες για τους δικαιούχους

Το Υπουργείο Τουρισμού έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για τους δικαιούχους του προγράμματος.

Έτσι, οι δικαιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Επιλέγουν το κατάλυμα που τους ενδιαφέρει από το Μητρώο Παρόχων και, στη συνέχεια, κάνουν κράτηση αναφέροντας πως είναι δικαιούχοι του προγράμματος και έχουν το ανάλογο e-voucher.
  • Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται σε ποσοστό 50% ή 60%. Ανώτατο ποσό είναι τα 30 ευρώ ανά άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος θα πρέπει να πληρώσει το υπόλοιπο. Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω του ίδιου Μητρώου. 
  • Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να γίνει κράτηση για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις. Σε περίπτωση που ο δικαιούχους φύγει νωρίτερα, τότε επιβαρύνεται με όλο το κόστος της διαμονής και ακυρώνεται το e-voucher.
  • Η όποια προκαταβολή ποσού ζητηθεί, θα αφαιρεθεί κατά την αναχώρηση από το ποσό της ίδιας συμμετοχής.
  • Το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται σε πιθανή συμφωνία που θα κάνουν ο δικαιούχος και ο πάροχος του καταλύματος για μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής.
Tags:
υπουργείο Τουρισμού, δικαιούχοι, αποτελέσματα, Τουρισμός για όλους, τουρισμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK