10:03 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (505)
0 01
Βρείτε μας

Παράταση των μέτρων στην Αττική ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην τακτική ενημέρωση για τον κορονοϊό την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Μέχρι πότε θα κλείνουν στις 12 τα μπαρ και τα εστιατόρια στην Αθήνα.

Συνεχίζουν να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα τα μπαρ και τα εστιατόρια στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Αττική. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, παράταση των μέτρων που ίσχυαν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, τα μέτρα που παρατείνονται και συνεχίζουν να ισχύουν για την Αττική αφορούν το ωράριο των μπαρ, των καταστημάτων εστίασης και το όριο για τις συναθροίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Αυγούστου είχε ανακοινωθεί δέσμη μέτρων για να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού στην Αττική.

Μεταξύ των μέτρων που ανακοινώθηκαν τότε και ισχύουν και τώρα, είναι τα:

  • Όριο 50 ατόμων για δημόσιες κοινωνικές εκδηλώσεις
  • Απαγόρευση συναθροίσεων άνω των εννέα ατόμων

Μέχρι πότε θα κλείνουν στις 12 τα μπαρ και τα εστιατόρια

Αξίζει να σημειωθεί πως η αξιολόγηση κάθε περιοχής που υπόκειται σε περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού γίνεται ανά τριήμερο.

Σύμφωνα με αυτόν τον υπολογισμό, τα μπαρ και τα εστιατόρια θα κλείνουν στις 12 και αυτό το Σαββατοκύριακο και από την Τρίτη θα επανεξεταστεί η άρση ή όχι των μέτρων.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (505)
Tags:
ωράριο, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK