03:25 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Κυκλώνας Ιανός (114)
0 0 0
Βρείτε μας

Η σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας θα πραγματοποιείται με λεωφορεία μέχρι νεοτέρας εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που έφερε η κακοκαιρία «Ιανός».

ολλά προβλήματα και στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας, έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία «Ιανός».

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μάλιστα αναφέρει ότι διακόπτονται τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη και πως γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα πλημμυρικά φαινόμενα, σημειώνοντας ότι μέχρι να λυθεί το πρόβλημα θα υπάρχουν λεωφορεία από το Λιανοκλάδι μέχρι τη Λάρισα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, η σιδηροδρομική υποδομή έχει υποστεί σοβαρές ζημίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με τραίνο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενεργοποιεί λεωφοριακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας, παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα  σημεία της υποδομής.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Θέμα:
Κυκλώνας Ιανός (114)
Tags:
κακοκαιρία Ιανός, κυκλώνας Ιανός, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ηλεκτρικό τρένο, τρένο, τρένα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK