04:48 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, γύρω από το Εφετείο Αθηνών όπου θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας.

Κλειστοί παραμένουν σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, πολλοί δρόμοι γύρω από το Εφετείο Αθηνών, όπου αναμένεται η απόφαση της Δικαιοσύνης στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, η Τροχαία έχει ενημερώσει για έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν σταδιακά από τις 6 το πρωί λόγω των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής
© Φωτογραφία : astynomia.gr
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής

Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση-στάθμευση οχημάτων στους εξής δρόμους:

  • Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Κάλβου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δέγλερη και Λουκάρεως.
  • Τριχωνίδος, σε όλο το μήκος της.
  • Κούζη, σε όλο το μήκος της.

Ακόμη:

  • Δ. Τσέλιου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κεδρηνού και Κάλβου.
  • Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της (σταδιακά από την 07:45΄ ώρα).

Οι οδηγοί για την εξυπηρέτησή τους, αλλά και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, δύνανται να ακολουθούν τις ακόλουθες εναλλακτικές διαδρομές:

  • Λ. Αλεξάνδρας: Ρεύμα προς Λ. Κηφισίας (άνοδος): Μέσω της οδού Πατησίων, Ρεύμα προς Πατησίων (κάθοδος): Μέσω της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας
  • Λουκάρεως, Δέγλερη, Κάλβου, Τριχωνίδος, Κούζη, Δ. Τσέλιου: Μέσω παράλληλων οδών, και σύμφωνα με την κατεύθυνση κυκλοφορίας τους.
  • προς και από Νοσοκομειακά Ιδρύματα «ΕΛΠΙΣ» και «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» (για ασθενείς και εργαζόμενους): Μέσω της διαδρομής: Πανόρμου – δεξιά Κεδρηνού – αριστερά Δημητσάνας (αντίθετα – διευκόλυνση από ρυθμιστή τροχονόμο)
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής
© Φωτογραφία : astynomia.gr
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής

Παράλληλα, οι αστυνομικές Αρχές έχουν εκπονήσει επιχειρησιακό σχέδιο για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και για να αποφευχθούν έκτροπα τόσο κοντά στο δικαστήριο όσο και στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο θα συμμετέχουν πάνω από 2.000 αστυνομικοί.

Tags:
κίνηση, κυκλοφοριακά προβλήματα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, απαγόρευση κυκλοφορίας, διακοπή κυκλοφορίας, κυκλοφορία οχημάτων, ναζί, Μάγδα Φύσσα, Παύλος Φύσσας, Εφετείο Αθηνών, εφετείο, Δίκη της Χρυσής Αυγής, δίκη, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK