00:19 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Σε μαζική κινητοποίηση προχωρούν αύριο, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στον κλάδο των μεταφορών με δίκυκλο ή στις ταχυμεταφορές.

Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ), καλεί αύριο, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, σε 24ωρη απεργία τους εργαζόμενους στον κλάδο των μεταφορών με δίκυκλο ή στις ταχυμεταφορές.

Στους δρόμους δηλαδή αναμένεται να κατέβουν ταχυδιανομείς/ντελιβεράδες, ταχυμεταφορείς/κούριερ και υπάλληλοι εξωτερικών εργασιών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως και στη συνέχεια θα γίνει μεγάλη μοτοπορεία στην Αττική.

«Θέλουμε η απεργία να συζητιέται στις "πιάτσες", να "ζυμώνεται", να βάζει ο καθένας το λιθαράκι του, να διαδίδεται και να εμπλουτίζεται ο απεργιακός λόγος, να γνωρίζει όλη η κοινωνία πως οι κούριερ, οι διανομείς και οι υπάλληλοι εξωτερικών εργασιών απεργούν και διεκδικούν τα αυτονόητα» τονίζουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές.

 

Tags:
Αττική, Αθήνα, κινητοποίηση, παραγγελία, κούριερ, φαγητό, ταχυμεταφορές, μεταφορές, μεταφορά, ντελιβεράς, ντελίβερι, 24ωρη απεργία, απεργία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK