11:32 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αύριο, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, θα ανακοινωθεί η απόφαση του Εφετείου επί των σχετικών αιτημάτων των κατηγορουμένων για την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου πέριξ του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση, αλλά και η κυκλοφορία των οχημάτων σταδιακά από τις 5 τα ξημερώματα στις εξής οδούς:

  • Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.
  • Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποτροπή περαιτέρω κυκλοφοριακών προβληματών.

Εν αναμονή ανακοινώσεων επί των ελαφρυντικών

Υπενθυμίζεται πως αύριο ανακοινώνεται η απόφαση του Εφετείου για τα ελαφρυντικά των κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, θα αναγνωσθεί η λίστα με τα ονόματα των 69 ατόμων που δικάζονται, με ένα «ένοχος χωρίς ελαφρυντικά» ή «ένοχος με τα συγκεκριμένα ελαφρυντικά» δίπλα από καθένα.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η πρόταση της εισαγγελέως επί των ποινών.

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησής της, αναμένεται να ξεκινήσει ο γύρος των αγορεύσεων επί της προτάσεως της εισαγγελέως από τους συνήγορους των καταδικασθέντων.

Το δικαστήριο θα αποσυρθεί για να αποφασίσει για τις ποινές, ενώ μετά την ανακοίνωσή τους τίθενται κατά περίπτωση αιτήματα αναστολής της έφεσης ή της ποινής από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Tags:
κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Εφετείο Αθηνών, Δίκη της Χρυσής Αυγής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK