00:05 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (454)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα συνεργεία αυτοκινήτων δεν κατεβάζουν «ρολά» και θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν στη διάρκεια του δεύτερου καθολικού lockdown.

Σε κλοιό lockdown μπαίνει από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου εκ νέου η Ελλάδα, σε μια προσπάθεια ανάσχεσης της εξάπλωσης της πανδημίας της COVID-19.

Οι μετακινήσεις των πολιτών μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα γίνονται με την αποστολή SMS στο 13033 ή χειρόγραφη βεβαίωση, ενώ για τους εργαζομένους αρκούν οι σχετικές βεβαιώσεις από την εργοδοσία τους.

Μεταξύ των καταστημάτων που θα λειτουργούν και εν μέσω της γενικής καραντίνας είναι τα πρατήρια υγρών καυσίμων όπως επίσης τα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Θα πρέπει να αποστέλλετε τον κωδικό «2» με SMS στο 13033.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των προστίμων για τις παραβάσεις στις μετακινήσεις στο νέο «λουκέτο».

Ειδικότερα, υπογράμμισε πως το πρόστιμο για μη χρήση μάσκας ή άσκοπες μετακινήσεις, φτάνει πλέον τα 300 ευρώ.

Για ψευδείς βεβαιώσεις από εργοδότες ή πλαστά στοιχεία, το πρόστιμο ανέρχεται στα 500 ευρώ.

Ακόμη, οι επιχειρήσεις και τα νομικά πρόσωπα που θα λειτουργούν κατά παράβαση της υποχρεωτικής αναστολής θα καταβάλουν πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Τέλος, για τα φυσικά πρόσωπα με την ευθύνη λειτουργίας του καταστήματος θα επιβαρύνονται με επιπλέον πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Θέμα:
Lockdown (454)
Tags:
lockdown, αμάξι, μηχανή, μοτοσικλετιστής, μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητα, αυτοκίνητο, συνεργείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK