20:35 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (453)
0 0 0
Βρείτε μας

Αυστηροποιούνται από την Παρασκευή τα μέτρα για τη μετακίνηση των πολιτών καθώς παρατηρήθηκε κατάχρηση, ενώ ένα από τα μέτρα αφορά και την άθληση.

Η μετακίνηση για λόγους άθλησης διατηρείται ως επιλογή, από την Παρασκευή, ωστόσο, δεν θα επιτρέπεται στο χρονικό διάστημα από τις 21:00 έως τις 05:00, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδικότερα, για την άθληση οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν SMS με κωδικό 6 στο 13033. Σημειώνεται ότι η άθληση-προπόνηση δεν αφορά στο πλαίσιο των αθλητικών σωματείων αλλά αυστηρά και μόνο στην ατομική άθληση σε συνθέσεις έως τρία άτομα. Δόθηκε ισχυρή σύσταση αυτή να πραγματοποιείται κατά προτίμηση κοντά στην οικία των πολιτών.

Σήμερα επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους και σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως τρία άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά και μόνο αθλήματα όπως αντισφαίριση, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα, ποδηλασία και τα υπόλοιπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Επιτρέπεται, επίσης, η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου (Super League) και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (Basket League), καθώς και ευρωπαϊκών αγώνων (Champions League, EuropaLeague, EuroLeague, BCL) σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα της UEFA, της FIBA και της Euroleague.

Θέμα:
Lockdown (453)
Tags:
lockdown, κοινωνικός περιορισμός, περιορισμός στο σπίτι, SMS, κωδικός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK