13:47 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (382)
0 0 0
Βρείτε μας

Τη δυνατότητα να παραλάβει κανείς στο σπίτι του ή από το κατάστημα δίνει το e-shop του ΑΒ Βασιλόπουλος, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Το AB Eshop δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να επιλέξουν για τις παραγγελίες σας παράδοση στο σπίτι ή παραλαβή από επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ.

Να σημειωθεί πως η αξία της παραγγελίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 € ενώ επιλεγμένο διάστημα παράδοσης δεσμεύεται για 30 λεπτά από την ώρα που το επιλέγετε. 

Σε περίπτωση που επιλέξει κάποιος παράδοση στο σπίτι, η παράδοση παραγγελιών εκτελείται από Δευτέρα έως Σάββατο 7:00-21:30 χωρίς χρέωση εξόδων, αρκεί το χρονικό διάστημα να είναι διαθέσιμο.

Σε περίπτωση παραλαβή; από Κατάστημα ΑΒ, η παράδοση των παραγγελιών εκτελείται από Δευτέρα έως Σάββατο ανά δίωρα χρονικά διαστήματα μεταξύ 10:00-20:00.

Πριν ολοκληρωθεί η online παραγγελία, μπορεί κάποιος να επιλέξει «Πληρωμή κατά την παραλαβή» ή «Πληρωμή Online».

Την ημέρα και ώρα που έχει κάποιος επιλέξει, καλεί στον αριθμό τηλεφώνου που έχει αποσταλεί στο email του κατά την ολοκλήρωση της online παραγγελίας και 15 λεπτά πριν πάει στο κατάστημα ΑΒ.

«Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον ειδικά́ διαμορφωμένο χώρο έξω από́ το κατάστημα ΑΒ. Αν έχετε επιλέξει "Πληρωμή κατά την παραλαβή", πληρώνετε με κάρτα ή με μετρητά κατά την παραλαβή» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σημειώνεται πως επιβεβαιωμένες παραγγελίες μπορούν να τροποποιηθούν μέχρι και μία εργάσιμη ημέρα πριν το επιλεγμένο διάστημα παράδοσης/παραλαβής.

Δυνατότητα για online αγορές από τον ΑΒ Βασιλόπουλος και μέσω delivery.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι online αγορές από τον ΑΒ Βασιλόπουλος μπορούν να γίνουν και μέσω του delivery.gr, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υπόσχεται μάλιστα παράδοση ακόμη και σε δύο ώρες μέσω του συγκεκριμένου site.

Η εν λόγω υπηρεσία προσφέρεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αφορά σε αγορές από 25 έως 60 ευρώ, ενώ οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 10:00 – 21:00.

Πότε θα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ

Στις 20:30 θα κλείνουν από σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου τα σούπερ μάρκετ δήλωσε, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης μέτρο που ισχύσει καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown.

Επίσης την Κυριακή θα παραμείνουν κλειστά, καθώς η ροή καταναλωτών κρίνεται αυτή τη στιγμή φυσιολογική και, άρα, δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν.

Ποια προϊόντα δεν πωλούνται στα σούπερ μάρκετ

Τα προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούν τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων είναι τα εξής:

 • Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περιφερειακές μονάδες υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.41.
 • Τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.42.
 • Εξοπλισμός ήχου και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.43.
 • Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.51.
 • Χαλιά, κιλίμια και επενδύσεις δαπέδων και τοίχων σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.53.

Επιπλέον:

 • Ηλεκτρικές οικιακές συσκευές σε εξειδικευμένα καταστήματα/ ΚΑΔ 47.54.
 • Έπιπλα, φωτιστικά κι άλλα είδη οικιακής χρήσης σε εξειδικευμένα καταστήματα, εξαιρουμένων των ανταλλακτικών (π.χ. λαμπτήρες), του λιανικού εμπορίου σαρώθρων για οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.35), καθώς και του λιανικού εμπορίου σκουπών και βουρτσών για την οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.37)/ΚΑΔ 47.59.
 • Βιβλία σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.61.

Eν κατακλείδι:

 • Παιχνίδια κάθε είδους σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.65.
 • Ενδύματα σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση τα καλσόν (ΚΑΔ 47.71.71.43)/ΚΑΔ 47.71.
 • Υποδήματα και δερμάτινα είδη σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.72.
Θέμα:
Lockdown (382)
Tags:
take away, ΑΒ Βασιλόπουλος, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK