17:04 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε απαγορεύσεις για στάση και στάθμευση ΙΧ αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης ενόψει της επετείου 17ης Νοεμβρίου.

Ανακοίνωση σχετικά με το πού απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, εξέδωσε η Τροχαία της πόλης.

Πιο συγεκριμένα, όπως αναφέρεται, από τις 06:00 τη Δευτέρα 16/11 και μέχρι τις 06:00 την Τετάρτη 18/11 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις παρακάτω οδούς:

  • Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Αλεξ. Σβώλου.
  • Αγγελάκη, στο τμήμα της από την οδό Αλεξ. Σβώλου μέχρι την οδό Εγνατία.
  • Γ’ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι της οδό Γ. Λαμπράκη.
  • Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης.
  • Αρμενοπούλου, στο τμήμα της από την Δημ. Γούναρη μέχρι την οδό Εθν. Αμύνης.
  • Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάει θύελλα αντιδράσεων μετά την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων το συγκεκριμένο τριήμερο όπως και η πρόβλεψη για επιβολή τσουχτερών προστίμων στους παραβάτες.

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 δημιούργησαν ένα κοινό κείμενο με το οποίο ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση «να αποσύρει την απαράδεκτη απόφαση».

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επεσήμανε πως «είναι αδιανόητο κάποιοι να στήνουν σκηνικό σύγκρουσης», ενώ τόνισε πως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, με επικεφαλής την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου να πραγματοποιήσουν μία λιτή επίσκεψη και με ένα λουλούδι.

Tags:
αυτοκίνητα, στάθμευση, στάση, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, συγκέντρωση, απαγόρευση, Θεσσαλονίκη, 17 Νοέμβρη, επέτειος του Πολυτεχνείου, Πολυτεχνείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK