09:27 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο μεγάλος όγκος παραγγελιών εν μέσω lockdown έβγαλε νοκ άουτ το e-shop των Jumbo με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν. Μέχρι πότε «κατέβασαν ρολά» οι ηλεκτρονικές παραγγελίες της μεγάλης αλυσίδας.

Έως τις 26 Νοεμβρίου θα πρέπει να κάνουν υπομονή οι καταναλωτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το e-shop των Jumbo καθώς η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε το κλείσιμό του εξαιτίας του τεράστιου όγκου παραγγελιών

Κύκλοι της εταιρείας ανέφεραν στο Sputnik ότι από τις πρώτες ημέρες του δεύτερου ολικού lockdown το e-shop δέχτηκε μεγάλο όγκο παραγγελιών κυρίως σε χριστουγεννιάτικα είδη αλλά και πολλές που αφορούσαν σε χαρτικά, γραφική ύλη και σχολικά είδη.

Στo πλαίσιο αυτό, όσοι επισκεφθούν το e-shop της μεγάλης αλυσίδας θα δουν το εξής μήνυμα: 

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο Sputnik ότι υπάρχει «πρόβλημα με τις εταιρείες κούριερ», ωστόσο, όπως διευκρινίζουν, αυτό που συμβαίνει τώρα με την γνωστή αλυσίδα είναι συνολικό, δηλαδή ένας απίστευτος όγκος παραγγελιών και ανεφοδιασμός εν μέσω καραντίνας και κούριερ.

Tags:
παιχνίδι, κλειστό, Jumbo, e-shop
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK