03:22 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυξημένο επίδομα 800 ευρώ αναμένεται να λάβουν οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή από τον Νοέμβριο, όπως είχε ανακοινώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επίδομα των 800 ευρώ δικαιούνται οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από το lockdown που βρίσκεται σε ισχύ από τις 7 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί πως το επίδομα το δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί μέχρι και 4 Νοεμβρίου.

Το ποσό της αποζημίωσης μπορεί να φτάσει τα 800 ευρώ, σε περίπτωση που ο εργαζόμενος-δικαιούχος δεν εργάστηκε καμία μέρα του μήνα.

Ακόμη, δικαιούχοι είναι και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που πλήττονται από το lockdown παρά το ότι παραμένουν ανοικτές.

Με λίγα λόγια οι εργαζόμενοι, η σύμβαση των οποίων τέθηκε σε αναστολή για τμήμα του Νοεμβρίου, θα λάβουν 26,66 ευρώ ανά ημερολογιακή ημέρα αναστολής.

Πότε θα λάβουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι σε πληττόμενες επιχειρήσεις

Σύμφωνα με όσα έχει κάνει γνωστά η κυβέρνηση η καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.

Οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων θα πληρωθούν μέσα στο Δεκέμβριο, με τους αρμόδιους φορείς να εστιάζουν στο να αρχίσουν οι πληρωμές πριν από τις 21 Δεκεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω των μέτρων, θα πληρωθούν από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Tags:
επιχειρήσεις, επιχείρηση, επίδομα 800 ευρώ, εργαζόμενοι, πληρωμή, επίδομα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK