07:51 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μεγάλο φόρτο αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες τα ηλεκτρονικά καταστήματα, μεταξύ αυτών και της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Μουστάκας.

Ακόμη μια αλυσίδα καταστημάτων αναγκάζεται να σταματήσει να δέχεται παραγγελίες στο ηλεκτρονικό της κατάστημα λόγω υπερβολικού φόρτου.

Μετά τα Jumbo, κλειστό για παραγγελίες είναι από σήμερα και το e-shop του Μουστάκα.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του δεν θα δέχεται παραγγελίες για σήμερα, προκειμένου να μπορέσει να εξυπηρετήσει αυτές που έχουν ήδη γίνει.

Συγκεκριμένα το κατάστημα αναφέρει:

«Αγαπητοί μας πελάτες, σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας! Για να εξυπηρετήσουμε ταχύτερα τις παραγγελίες που ήδη έχουμε λάβει, δεν θα δεχόμαστε νέες για σήμερα. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας!».

Υπενθυμίζεται πως πριν δύο ημέρες άνοιξε ξανά για παραγγελίες το e-shop του Jumbo, αφού έκλεισε στα μέσα Νοέμβρη λόγω υπερβολικού φόρτου.

Σημειώνεται ότι κύκλοι της εταιρείας είχαν δηλώσει στο Sputnik ότι από τις πρώτες ημέρες του δεύτερου ολικού lockdown το e-shop δέχτηκε μεγάλο όγκο παραγγελιών κυρίως σε χριστουγεννιάτικα είδη, αλλά και πολλές που αφορούσαν σε χαρτικά, γραφική ύλη και σχολικά είδη.

Tags:
Jumbo, παραγγελία, διαδίκτυο, διακοπή λειτουργίας, κατάστημα, παιδικά παιχνίδια, παιχνίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK