15:37 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1128)
0 0 0
Βρείτε μας

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα 110 εποχικά καταστήματα με αμιγώς χριστουγεννιάτικα είδη όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα οποία θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο.

Με γρήγορους ρυθμούς προετοιμάζονται οι καταστηματάρχες για το άνοιγμα, με αυστηρά μέτρα, των μαγαζιών τους για την πώληση αμιγώς χριστουγεννιάτικων ειδών.

Συνολικά πρόκειται για 110 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο καταναλωτικό κοινό στις 7 το πρωί, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ενώ θα έχουν διευρυμένο ωράριο, έως τις 20:30. 

Οι καταναλωτές θα πρέπει πριν μεταβούν στα καταστήματα με εποχικά είδη να στείλουν SMS στον κωδικό 2 στο 13033.

Αυστηρή είναι η προειδοποίηση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την αυστηρή τήρηση των μέτρων χρήσης μάσκας και τήρησης αποστάσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν παρατηρηθούν εικόνες συνωστισμού, τότε θα κλείσουν αμέσως. 

Όπως εξήγησε, η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη των λοιμωξιολόγων, ενώ τόνισε ότι «αν αυτοί οι άνθρωποι δεν δουλέψουν καθόλου τις γιορτές, δεν θα μπορέσουν να πουλήσουν το εμπόρευμά τους την 1η Ιανουαρίου και μεγάλο μέρος του εμπορεύματος δεν μπορεί να πωληθεί ούτε του χρόνου τα Χριστούγεννα».

Θέμα:
Lockdown (1128)
Tags:
lockdown, μαγαζιά, καταστήματα, Χριστουγεννιάτικη αγορά, Χριστούγεννα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK