03:51 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1054)
0 02
Βρείτε μας

Αλλάζει ο επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών στα ταξί για σήμερα, παραμονή, αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Χωρίς όριο ατόμων η κυκλοφορία των ταξί στη χώρα μας παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Beat, σήμερα αλλά και την Παρασκευή αίρεται το όριο των δύο ατόμων εντός των οχημάτων.

«Για πιο άνετες μετακινήσεις, Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα Πρωτοχρονιάς δε θα ισχύει το όριο του ενός επιβάτη στα ταξί, σε διαδρομές προς και από γιορτινές συναθροίσεις και οικογενειακά τραπέζια» σημειώνεται στην ενημέρωση που παρέχει η εταιρεία.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Ιωάννα Ροτζιώκου επιβεβεβαίωσε πως επιτρέπονται έως και τέσσερα άτομα σε οχήματα για τη μετάβαση σε ρεβεγιόν, ωστόσο πρέπει να πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας. 

Ο κωδικός για το ρεβεγιόν

Παρά την προσωρινή άρση του μέτρου, που γίνεται για την εξυπηρέτηση των πολιτών, όλοι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα  στο 13033 για να πάνε στο ρεβεγιόν τους.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6. Μάλιστα, τον ίδιο κωδικό θα πρέπει να στείλουν και μετά την αποχώρηση από τους από το σπίτι στο οποίο θα γιορτάσουν.

Υπογραμμίζεται πως η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 22:00 και 05:00 παραμένει σε ισχύ, χωρίς καμία αλλαγή, και αυτές τις ώρες θα επιτρέπονται μόνο συγκεκριμένες μετακινήσεις.

Θέμα:
Lockdown (1054)
Tags:
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πρωτοχρονιά, ταξί, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK