06:21 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1067)
0 0 0
Βρείτε μας

Με SMS στο 13033 ή την απαραίτητη βεβαίωση μπορούν να μεταβούν οι πολίτες σε κομμωτήρια και υπηρεσίες περιποίησης νυχιών ή να πάνε να προμηθευτούν τις παραγγελίες τους μέσω click away.

Την τιμητική τους έχουν τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών την περίοδο των εορτών που διανύουμε, ενώ οι πολίτες τρέχουν να κάνουν και τα τελευταία τους ψώνια μέσω click away.

Οι εν λόγω λειτουργίες έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και οι πολίτες θα πρέπει να αποστείλουν SMS ή να έχουν βεβαίωση κίνησης για να μπορέσουν να μεταβούν στα καταστήματα.

Έτσι, όσοι επιθυμούν να μεταβούν στα συγκεκριμένα καταστήματα, θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον κωδικό με τον αριθμό 2, όταν στέλνουν το απαραίτητο SMS στον αριθμό 13033 για τη μετακίνησή τους. 

Click away

Οι αγορές, μέσω click away, γίνονται με τον ίδιο κωδικό, ενώ υπενθυμίζεται πως για τη μέθοδο click away, η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από ένα και μόνο άτομο, ενώ για την παραλαβή ο πελάτης πρέπει να έχει έγγραφο αποδεικτικό της αγοράς από την επιχείρηση μέσω e-mail και να αναφέρει την επωνυμία, τη διεύθυνση και το ΑΦΜ της επιχείρησης, καθώς και την ακριβή ώρα παραλαβής. 

Οι έξι κωδικοί μετακίνησης

Σημειώνεται πως οι κωδικοί για την κατ' εξαίρεση μετακίνηση είναι οι εξής έξι: 

Κωδικός 1: Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

Κωδικός 2: Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα, όπως είναι το συνεργείο, ή σε σημείο προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Κωδικός 3: Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

Κωδικός 4: Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κωδικός 5: Μετάβαση σε τελετή κηδείας υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Κωδικός 6: Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Θέμα:
Lockdown (1067)
Tags:
13033, SMS, click away, νύχια, κομμωτήριο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK