23:32 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1054)
0 10
Βρείτε μας

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ώρες του 2021, αλλά τα σούπερ μάρκετ είναι κλειστά, μα πρόκειται να ανοίξουν εκ νέου σύντομα, καθώς η λειτουργία τους επιτρέπεται εν μέσω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19.

Τα σούπερ μάρκετ πρόκειται να λειτουργήσουν ξανά από την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, μιας τόσο την Πρωτοχρονιά όσο και το Σάββατο (02/01) είναι κλειστά.

Συγκεκριμένα οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν προαιρετικά στις 3 Ιανουαρίου δεδομένου ότι ήταν κλειστές την Παρασκευή λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς, αλλά και την επομένη κατ' έθιμο.

Ωστόσο, η πλήρης λειτουργία των σούπερ μάρκετ θα επανέλθει στις 4 Ιανουάριου, εφόσον κάποια από αυτά θα παραμείνουν κλειστά ακομα και στις 3 του μηνός. 

Το ωράριο λειτουργίας και τα μέτρα προστασίας

Ως εκ τούτου, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ για την 3η Ιανουαρίου είναι από τις 7 π.μ. έως και τις 9 μ.μ., καθώς εν μέσω του δεύτερου lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε εφαρμογή, έχουν τεθεί σε ισχύ και αυστηρά μέτρα προστασίας.

Αυτά είναι τα εξής:

  • Τέσσερα άτομα έως 100 τ.μ. και ένα άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον.
  • Απόσταση 1,5 μ. μεταξύ των ατόμων.
  • Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες Αρχές.
Θέμα:
Lockdown (1054)
Tags:
COVID-19, lockdown, κορονοϊός, πανδημία, ωράριο καταστημάτων, ωράριο, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK