00:15 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1108)
0 10
Βρείτε μας

Σήμερα, Κυριακή, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίξουν. Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας επανήλθε στα προ εορτών χρονικά όρια και ως εκ τούτου αναμένεται να επηρεαστεί και το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ.

Ανοιχτά θα είναι, σήμερα, σούπερ μάρκετ, μετά από δύο ημέρες που παρέμειναν κλειστά. 

Ειδικότερα, οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν προαιρετικά, ενώ η πλήρης λειτουργία τους θα επανέλθει αύριο, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. 

Αναφορικά με το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας τους σήμερα, τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να είναι ανοιχτά από τις 07:00 το πρωί. Δεδομένων των αυστηρότερων μέτρων που τίθενται από σήμερα σε ισχύ, όποια σούπερ μάρκετ ανοίξουν, θα λειτουργούν μέχρι τις 20:30

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως για την πρώτη Κυριακή του έτους, έχουν ανακοινώσει πως θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και Μασούτης, ενώ τα ΑΒ Βασιλόπουλος θα λειτουργήσουν με ωράριο 09:00-17:00.

Ως προς το SMS που θα πρέπει να αποστέλλουν οι πολίτες για μετάβαση στο σούπερ μάρκετ, είναι ο κωδικός 2 στο 13033

Το SMS πρέπει να έχει τη μορφή: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας (όπου «Χ» ο αντίστοιχος κωδικός).

Επίσης, οι πολίτες μπορούν να μετακινούνται έχοντας συμπληρώσει το σχετικό έντυπο ή με χειρόγραφη βεβαίωση, όπως αναφέρεται και στο forma.gov.gr:

Ακόμη, μπορούν να φέρουν χειρόγραφη δήλωση μετακίνησης, όπου να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση κατοικίας, ο λόγος μετακίνησης που εμπίπτει στις επιτρεπόμενες κατηγορίες, διεύθυνση προορισμού, ημερομηνία, ώρα και υπογραφή.

Θέμα:
Lockdown (1108)
Tags:
Κυριακή, ωράριο καταστημάτων, ωράριο, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK