23:57 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2483)
0 0 0
Βρείτε μας

Για την ομαλή διεξαγωγή των tests, θα δημιουργηθούν δύο σειρές κυκλοφορίας οχημάτων με την τοποθέτηση φορητών κώνων, ενώ το «παρών» θα δώσουν και κλιμάκια Δημοτικών Αστυνομικών.

Αύριο, Τρίτη 5 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, τονίζει πως τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 ως τις 15:00 στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού.

Μάλιστα, οι οδηγοί θα εισέρχονται στην οδό Ερμού, θα στρίβουν δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης και θα εξέρχονται από την οδό Περσεφόνης.

Ακόμη, τα τεστ θα πραγματοποιηθούν μόνο σε όσους προσέλθουν στο σημείο με όχημα (αυτοκίνητο ή δίκυκλο), ενώ θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τέλος, οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του ελέγχου.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2483)
Tags:
κέντρο Αθήνας, Αθήνα, κορονοϊός, δωρεάν, PCR τεστ, τεστ, rapid test, test drive, test
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK