17:09 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 13
Βρείτε μας

Οι ανακοινώσεις για τα μέτρα που θα ισχύουν θα γίνονται ανά εβδομάδα, όπως γνωστοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Την παράταση του lockdown για μία ακόμη εβδομάδα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της σημερινής (08/01) ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα. 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου, καθώς και των κομμωτηρίων, βιβλιοπωλείων και υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της περιποίησης νυχιών.

Παράλληλα, κατέστησε σαφές πως τα συγκεκριμένα μέτρα θα ισχύσουν τουλάχιστον μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, ημερομηνία μέχρι την οποία θα έχει γίνει νέα αξιολόγηση της κατάστασης.

«Θα προχωράμε με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών. Ειδικότερα για περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα αξιολογήσουμε εκ νέου τα μέτρα και αν χρειαστεί θα λάβουμε περαιτέρω μέτρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν έτσι από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και τις 18 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί.

Ως εκ τούτου, οι πολίτες δεν θα μπορούν να πραγματοποιούν αγορές μέσω click away έως τις 18 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε αναμένεται να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις, ανάλογα με τις εισηγήσεις των ειδικών και την εκτίμηση της διαμορφωθείσας κατάστασης βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων.

Tags:
λιανεμπόριο, καταστήματα, νέα μέτρα, Μέτρα, COVID-19, κορονοϊός, καραντίνα, click away
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK