03:34 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1097)
0 0 0
Βρείτε μας

Εν μέσω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19, οι μαθητές των Δημοτικών επιστρέφουν στα σχολεία τους από τη Δευτέρα (11/01) και μπορούν να έχουν τη σχετική βεβαίωση μετακίνησής τους.

Οι μαθητές των Δημοτικών γυρίζουν, από τη Δευτέρα (11/01), στη διά ζώσης εκπαίδευσης και θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αντίστοιχη βεβαίωση μετακίνησης από/προς το σχολείο εν μέσω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ έως τις 18 Ιανουαρίου.

Τα έντυπα μετακίνησης μαθητών από και προς το σχολείο

Συγκεκριμένα, οι γονείς των μαθητών μπορούν να βρουν τα έντυπα βεβαίωσης κυκλοφορίας ανήλικου/-ης μαθητή/-τριας, τόσο σε PDF όσο και σε DOCX, στον ιστότοπο forma.gov.gr και να τα συμπληρώσουν.

Αυτά είναι τα εξής:

Ποιος κωδικός ισχύει για τα σχολεία

Εναλλακτικά, οι γονείς των μαθητών για τη μετάβαση από και προς το δημοτικό σχολείο πρέπει να στείλουν τον κωδικό 4 στο 13033, ο οποίος αφορά σε κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανήλικων μαθητών από/προς το σχολείο.

Ειδικότερα, το μήνυμα πρέπει να έχει την εξής μορφή ώστε να είναι έγκυρο:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας (όπου «Χ» ο αντίστοιχος κωδικός).
Θέμα:
Lockdown (1097)
Tags:
δημοτικό σχολείο, lockdown, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία, μαθητές, άνοιγμα σχολείων, σχολείο, 13033, SMS, πολίτες, μετακίνηση, βεβαίωση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK