22:56 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1054)
0 0 0
Βρείτε μας

Ανοίγουν τα Δημοτικά, τη Δευτέρα (11/01), παρά το ότι το δεύτερο εθνικό lockdown για τη νόσο COVID-19 επεκτάθηκε μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, και οι μαθητές μπορούν να μετακινούνται είτε έχοντας τη σχετική βεβαίωση είτε με αποστολή δωρεάν SMS στο 13033 για τη μετάβαση από και προς το σχολείο εκ μέρους των γονέων τους.

Το κουδούνι θα χτυπήσει ξανά, τη Δευτέρα (11/01), καθώς οι μαθητές των Δημοτικών επιστρέφουν στα θρανία εν μέσω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που ισχύει έως τις 18 Ιανουαρίου, και μπορούν να μετακινούνται έχοντας τη σχετική βεβαίωση ή με τους γονείς τους να στέλνουν δωρεάν SMS στο 13033 για τη μετάβαση από και προς το σχολείο.

Ποιο μήνυμα στέλνουμε για τα σχολεία

Οι γονείς των μαθητών για τη μετάβαση από και προς το δημοτικό σχολείο πρέπει να στείλουν τον κωδικό 4 στο 13033, ο οποίος αφορά σε κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανήλικων μαθητών από/προς το σχολείο.

Ειδικότερα, το μήνυμα πρέπει να έχει την εξής μορφή ώστε να είναι έγκυρο:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας (όπου «Χ» ο αντίστοιχος κωδικός).

Τα έντυπα μετακίνησης μαθητών από και προς το σχολείο

Συγκεκριμένα, οι γονείς των μαθητών μπορούν να βρουν τα έντυπα βεβαίωσης κυκλοφορίας ανήλικου/-ης μαθητή/-τριας, τόσο σε PDF όσο και σε DOCX, στον ιστότοπο forma.gov.gr και να τα συμπληρώσουν.

Αυτά είναι τα εξής:

Θέμα:
Lockdown (1054)
Tags:
COVID-19, lockdown, κορονοϊός, πανδημία, δημοτικό σχολείο, 13033, SMS, βεβαίωση, μαθητές, μετακίνηση, πολίτες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK