22:31 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1121)
0 0 0
Βρείτε μας

Η νέα μέθοδος αγορών αναμένεται να εισέλθει στις ζωές των καταναλωτών το επόμενο διάστημα. Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Μία νέα μέθοδος για τις αγορές φαίνεται πως θα μπει στις ζωές των καταναλωτών από την ερχόμενη Δευτέρα, όταν –σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA– ανοίγει το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.

Εν αναμονή και των επίσημων ανακοινώσεων, που θα γίνουν την Παρασκευή, η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει έτοιμο το πλάνο για τις αγορές μέσω click in shop στα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και χρυσοχοΐας, όπως ενημέρωσε ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Τι είναι το click in shop και πώς λειτουργεί

Στην ουσία το click in shop είναι παρόμοιο με το click away, που είχε εγκαινιαστεί πριν από τις γιορτές, με βασική διαφορά πως οι καταναλωτές θα μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων για να δοκιμάσουν ό,τι επιθυμούν.

Για να μπορέσουν να προσέλθουν θα πρέπει να έχουν κλείσει ραντεβού, αλλά και θα έχουν συγκεκριμένο χρόνο ώστε να κάνουν τις αγορές τους.

Ακόμη, πριν από την προσέλευση θα λαμβάνουν από το κατάστημα ένα μήνυμα με την ώρα και ημερομηνία που θα πρέπει να πάνε. Αυτό το μήνυμα θα πρέπει να αποδεικνύουν σε περίπτωση ελέγχου.

Κάθε αντικείμενο που δοκιμάζουν οι καταναλωτές, αλλά τελικά δεν το αγοράζουν, θα αποστειρώνεται για να είναι έτοιμο για τον επόμενο πελάτη, ενώ τέλος θα υπάρχει και περιορισμός ως προς το πόσα άτομα θα μπορούν να είναι εντός του καταστήματος την ίδια ώρα. Οι σκέψεις είναι για ένα άτομο ανά 15 τ.μ.

Θέμα:
Lockdown (1121)
Tags:
ψώνια, λιανεμπόριο, αγορά, click away
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK