12:28 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Το απόγευμα της Παρασκευής στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως η απαγόρευση κυκλοφορίας παραμένει για τις νυχτερινές ώρες 21:00 με 05:00.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, υπογράμμισε πως τα καταστήματα λιανεμπορίου θα κλείνουν στις 20:00, ώστε οι πολίτες να προλαβαίνουν να επιστρέφουν στα σπίτια τους πριν το νυχτερινό απαγορευτικό.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, κάθε άνοιγμα της δραστηριότητας της χώρας ελλοχεύει κίνδυνο αύξησης των κρουσμάτων, δηλαδή «είναι σαν να οδηγεί κάποιος έναν άγνωστο δρόμο με πολλές στροφές. Άλλοτε πατάς γκάζι και άλλοτε φρένο. Θα ήταν εσφαλμένο να μείνεις εκεί».

«Η θετική εικόνα που δείχνει η χώρα οδήγησε στην απόφαση της έναρξης του λιανεμπορίου» επεσήμανε ο κ. Χαρδαλιάς, διευκρινίζοντας διατηρείται η απαγόρευση υπερτοπικών μετακινήσεων.

«Κανείς δεν μπορεί να μετακινηθεί από νομό σε νομό» τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Tags:
Νίκος Χαρδαλιάς, κορονοϊός, COVID-19, lockdown, πρόστιμα, πρόστιμο, απαγόρευση κυκλοφορίας, ταξίδι, 13033, SMS, μετακινήσεις, μετακίνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK