05:09 01 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αρκετά δημοτικά σχολεία και δημοτικά θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου, στην Αττική λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, με απόφαση της Περιφέρειας.

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν αύριο αρκετά σχολεία λόγω παγετού και αύριο, Τρίτη 19/1.

Ειδικότερα, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο νηπιαγωγεία και δημοτικά σε ορισμένους Δήμους της Αττικής που σημειώθηκε και σήμερα έντονη χιονόπτωση και επικρατεί ισχυρός παγετός.

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι τα ακόλουθα:

  • Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού.
  • Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου.
  • Στον Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού.
  • Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Η ασφάλεια των μαθητών είναι η απόλυτη και μόνη προτεραιότητά μας. Μετά από σχετικά αιτήματα των Δήμων της Αττικής όπου τα καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν να είναι έντονα και να σημειώνονται χιονοπτώσεις και να επικρατεί ισχυρός παγετός, προχωρήσαμε στην απόφαση να παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τρίτη, τα σχολεία. Οι υπηρεσίες μας παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων και λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την καλύτερη προστασία των πολιτών».
Tags:
κακοκαιρία Λέανδρος, Περιφέρεια Αττικής, Αττική, Αιθιοπία, μαθήματα, μαθητές, μαθητής, δημοτικό σχολείο, άνοιγμα σχολείων, κλειστά σχολεία, σχολεία, σχολείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK