20:48 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1571)
0 01
Βρείτε μας

Οι πολίτες ηλικίας 80 - 84 ετών μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να κάνον το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Άνοιξε την Παρασκευή η πλατφόρμα για τα ραντεβού πολιτών ηλικίας 80 – 84 ετών για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να επισκεφθούν την πλατφόρμα emvolio.gov.gr για να κλείσουν ραντεβού ώστε να κάνουν το εμβόλιο κατά της πανδημίας.

Πώς κλείνουμε ραντεβού για εμβόλιο

Οι διαθέσιμοι τρόποι για τα κλείσει κάποιος το ραντεβού είναι διάφοροι, δίνοντας τη δυνατότητα εξυπηρέτησης και σε άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία.

Συγκεκριμένα, τα ραντεβού μπορούν να κανονιστούν με τους παρακάτω τρόπους:

  • Μετάβαση στο φαρμακείο ώστε να κλειστούν τα δύο ραντεβού.
  • Μετάβαση σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί και ένα τρίτο πρόσωπο κάνοντας μια υπεύθυνη δήλωση να κλείσει το ραντεβού.
  • Μέσω άυλης συνταγογράφησης. Υπάρχει η μέριμνα, με βάση τις διευθύνσεις που έχουν δηλωθεί, ώστε να μπορέσει το σύστημα να προτείνει στοχευμένα ραντεβού.
  • Μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr, καθώς μπαίνοντας σε αυτήν, δίνεται η δυνατότητα να ελεγχθεί η προτεραιοποίηση και, έπειτα, με χρήση των κωδικών του TAXISnet και του ΑΜΚΑ, μπορεί κανείς να μπει εκεί, να επιλέξει εμβολιαστικό κέντρο, ημέρα και χρονικό διάστημα και, στη συνέχεια, να επιβεβαιώσει τα ραντεβού. Υπενθυμίζεται ότι στην προκείμενη περίπτωση είναι απαραίτητοι οι κωδικοί του TAXISnet, ενώ σε φαρμακεία και ΚΕΠ αρκεί ο ΑΜΚΑ και η ταυτότητα.
Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1571)
Tags:
κορονοϊός, εμβολιασμός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK