19:32 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1527)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας και ορθών επαναλήψεων για τον μήνα Ιανουάριο, έως και την τελευταία ημέρα του μήνα, 31 Ιανουαρίου.

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου προγραμματίζεται να γίνει η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας τον μήνα Ιανουάριο, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή δηλώσεων β’ φάση για τον μήνα Δεκέμβριο 2020 γίνεται έως και τις 31 Ιανουαρίου.

Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας και ορθών επαναλήψεων για τον μήνα Ιανουάριο 2021 έως και τις 31/1/2021.

Αναλυτικότερα: 

Οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων (και ορθές επαναλήψεις) από επιχειρήσεις - εργοδότες των οποίων έχει ανασταλεί η λειτουργία με εντολή δημόσιας αρχής για το χρονικό διάστημα από 18/1/2021 έως 31/1/2021, υποβάλλονται βάσει ΚΑΔ, σύμφωνα με τα κάτωθι Παραρτήματα:

Κατεβάστε εδώ τα παραρτήματα

Κατεβάστε εδώ το παράρτημα Γ΄

Για τις περιοχές με καθολικό lockdown

Σε περιοχές που έχουν επιβληθεί έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τις σχετικές κοινές υπουργικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, όσον αφορά στην αναστολή λειτουργίας των ιδιωτικών επιχειρήσεων που έχουν έδρα ή υποκατάστημα σε αυτές, ισχύουν τα ακόλουθα:

Καθολικό lockdown
© Φωτογραφία : Υπουργείο Εργασίας
Καθολικό lockdown
Θέμα:
Lockdown (1527)
Tags:
αναστολή σύμβασης εργασίας, αναστολή εργασίας, αναστολή, Επίδομα 534 ευρώ, επίδομα, lockdown
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK