08:29 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1600)
0 10
Βρείτε μας

Πώς θα λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, όπου αποφασίστηκαν σκληρότερα μέτρα για την καταπολέμηση της διασποράς της COVID-19.

Νέα μέτρα για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς για Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με ισχύ από αύριο στις 06:00 το πρωί.

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, τα καταστήματα λιανεμπορίου στις τρεις συγκεκριμένες περιοχές θα λειτουργούν μόνο με click away, ενώ θα παραμείνουν κλειστά το Σάββατο.

Παράλληλα, εφαρμόζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 05:00 το πρωί με ισχύ για το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα ανοιχτά να είναι μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα, η λειτουργία των οποίων το Σάββατο είναι δυνατή μόνο από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Τις καθημερινές, τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν από τις 08:00 έως τις 20:00.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να στέλνουν SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)» ή να μετακινηθούν με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.
Θέμα:
Lockdown (1600)
Tags:
Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Αττική, lockdown, ωράριο σούπερ μάρκετ, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK