09:12 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 14
Βρείτε μας

Διευκρινίσεις για την απαγόρευση του take away σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική δίνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης.

Το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε μεταξύ άλλων πως σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, σταματά η παραλαβή από τα καταστήματα εστίασης (take away) και επιτρέπεται μόνο η παράδοση κατ’ οίκον, το γνωστό delivery για τα Σαββατοκύριακα.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης στο ΜΕGA, επανέλαβε το ίδιο πράγμα, τονίζοντας πως το μέτρο θα ξεκινήσει το τρέχον αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, έπειτα ήρθε ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης όπου τονίζεται πως το μέτρο ξεκινά από αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

«Η πώληση καφέ μέσω της διαδικασίας take awayαπαγορεύεται και από τις επιχειρήσεις αρτοζαχαροπλαστείων, φούρνων και λοιπών επιχειρήσεων που η πώληση καφέ δεν αποτελεί κύρια δραστηριότητα. Η υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) θα λειτουργεί κανονικά. Εξυπακούεται ότι κατά τις προαναφερθείσες ημέρες επιτρέπεται η διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα (take away) από τις επιχειρήσεις εστίασης στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ενώ από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο σύνολο της επικράτειας» επεξηγεί το υπ. Ανάπτυξης.
Tags:
Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Αττική, Αθήνα, καφετέρια, καφές, καφέ, καταστήματα, ντελίβερι, delivery, take away
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK