14:03 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

«Αλαλούμ» με το take away. Η κυβέρνηση πήρε πίσω την απαγόρευση για τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Μετά το «χάος» που προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου με τo take away, η ελληνική κυβέρνηση απέσυρε την απαγόρευση που ίσχυε για τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

«H Kυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα», τονίζει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Nωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης, είχε τονίσει πως σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, σταματά η παραλαβή από τα καταστήματα εστίασης (take away) και επιτρέπεται μόνο η παράδοση κατ’ οίκον, το γνωστό delivery για τα Σαββατοκύριακα.

Το ίδιο επανέλαβε και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, επισημαίνοντας πως πως το μέτρο θα ξεκινούσε το τρέχον αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, είχε εκδοθεί και ανακοίνωση από το υπουργείο Ανάπτυξης όπου σημειώνονταν πως το μέτρο ξεκινά από αύριο, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

 

Tags:
Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αττική, καφετέριες, καφετέρια, καφές, καφέ, take away
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK