21:48 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1643)
0 0 0
Βρείτε μας

Με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 07:00 έως τις 20:00 τις καθημερινές και από τις 07:00 έως τις 17:00 τα Σαββατοκύριακα.

Με τα νέα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν και ισχύουν μέχρι την 15η Φεβρουαρίου, ώστε να καταπολεμηθεί η διασπορά του κορονοϊού στη χώρα, αλλάζουν και πάλι οι καταναλωτικές συνήθειες των πολιτών που επιθυμούν να επισκεφθούν τα σούπερ μάρκετ, αφού αλλάζει το ωράριο λειτουργίας τους.

Η λειτουργία των σούπερ μάρκετ στις «κόκκινες» περιοχές

Για τις καθημερινές, τα σούπερ μάρκετ στις «κόκκινες» περιοχές παραμένουν ανοιχτά με ωράριο λειτουργίας από τις 07:00 έως τις 20:00, καθώς επίσης και τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, εφαρμόζεται απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 για τα Σαββατοκύριακα.

Αυτό σημαίνει πως τα σούπερ μάρκετ τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργούν από τις 07:00 έως τις 17:00, ώστε οι πολίτες να προλαβαίνουν να επιστρέψουν στις οικίες τους.

Οι «κόκκινες» περιοχές

Όσον αφορά τις περιοχές αυξημένου κινδύνου ή τις «κόκκινες» περιοχές, προστέθηκαν και ο δήμος Εορδαίας, ο δήμος Θηβαίων, ο δήμος Τανάγρας, ο δήμος Σπάρτης, ο δήμος Ζακύνθου, η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, ο δήμος Ρεθύμνης, ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού, ο δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ο δήμος Τεμπών. 

Από τη συγκεκριμένη κατηγορία εξαιρούνται η Αττική, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, αν και ανήκουν και αυτές στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.

Θέμα:
Lockdown (1643)
Tags:
ωράριο σούπερ μάρκετ, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK