20:01 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΧΡΗΣΙΜΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με προκαθορισμένο ραντεβού από τις 07:00 έως τις 17:00 το απόγευμα θα λειτουργούν τα κομμωτήρια στις κόκκινες περιοχές, εκτός από περιοχές με αυστηρό lockdown όπου θα είναι κλειστά.

Εκτός από τις αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο των νέων μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, διάφοροι κλάδοι επηρεάζονται από τα μέτρα αυτά.

Έτσι λοιπόν, τα κομμωτήρια δεν θα μπορούσαν να μείνουν αλώβητα από τα νέα μέτρα, καθώς σε κάποιες περιοχές θα είναι κλειστά, ενώ σε άλλες αλλάζει το ωράριο λειτουργίας τους.

Περιοχές σε αυστηρό lockdown

Σε κατάσταση αυστηρού lockdown κηρύχθηκαν ο δήμος Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου Κρήτης όπου αυστηροποιούνται τα περιοριστικά μέτρα. Για αυτόν τον λόγο, στις εν λόγω περιοχές τα κομμωτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Η λειτουργία στις «κόκκινες» περιοχές

Όσον αφορά τις περιοχές αυξημένου κινδύνου ή «κόκκινες» περιοχές, τα κομμωτήρια θα λειτουργούν με το καθεστώς των ραντεβού. Αυτό σημαίνει πως οι πελάτισσες θα πρέπει να έχουν προκαθορίσει ραντεβού και να εξυπηρετηθούν εντός του ωραρίου λειτουργίας, το οποίο είναι από τις 07:00 έως τις 17:00.

Η εξαίρεση σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Τα κομμωτήρια στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική θα λειτουργούν με ραντεβού και εντός του ωραρίου λειτουργίας τους, δηλαδή από τις 07:00 έως τις 17:00.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα παραμένουν κλειστά.

Tags:
πανδημία, κορονοϊός, lockdown, ραντεβού, ωράριο, κομμωτήρια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK